ua en ru

Жириновський отримав повідомлення про виклик на допит у Київ

Лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський отримав повідомлення з Головного слідчого управління України з вимогою прибути до Києва на допит.

Лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський отримав повідомлення з Головного слідчого управління України з вимогою прибути до Києва на допит. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті партії.

Політик заявив, що готовий приїхати в Київ, але на певних умовах. "Коли наші хлопці зачистять Києв від нацистської нечисті, я спокійно прогуляюся по мирній столиці Малоросійського федерального округу Росії до слідчого управління на вулиці Богомольця. Всього лише одна дивізія ВДВ. Якщо в Києві вважають, що мало, можна ще чотири дивізії висадити", - заявив Жириновський.

Нагадаємо, в Україні проти Жириновського порушено кримінальну справу. Політика звинувачують у фінансуванні сепаратистів на Донбасі. Крім нього, у цій справі проходять також керівник КПРФ Геннадій Зюганов і лідер "Справедливої Росії" Сергій Миронов. На початку серпня українські влади депутатів оголосили в розшук.