ua en ru

В зоні АТО продовжується концентрація сил бойовиків в ряді пунктів, - ІО

В зоні АТО продовжується концентрація сил бойовиків в ряді пунктів, - ІО

В зоні антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях продовжується концентрація сил бойовиків в ряді пунктів. Про це у своєму Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Так, в районі н. п. Первомайськ і по напрямку до н. п. Новотошківка спостерігається концентрація живої сили та техніки терористів. Перекидання сил і засобів здійснюється таємно, техніка підтягується невеликими партіями, жива сила також пересувається невеликими групами.

В районі н. п. Шахтарськ бойовики готують позиції для засобів протиповітряної оборони. Зафіксовано прибуття в даний район підрозділів зенітно-ракетних комплексів ЗРК "Стріла-10М" (6 одиниць техніки). Підрозділ укомплектовано російськими фахівцями ППО.

За даними ІО, в район н. п. Зугрес прибули підрозділи найманців з РФ загальною чисельністю близько 120 осіб. Підрозділ укомплектований співробітниками поліції Чечні (ППСП їм. Ахмада Кадирова). Воно має тяжкий піхотне озброєння і 10 одиниць бронетехніки.

Нагадаємо, за даними ІО, вчора на приморському напрямку в Донецькій області з'явилися дві мобільні артилерійські групи терористів.