ua en ru

В Україну з РФ в'їхали 40 вантажівок з найманцями і зброєю, - РНБО

В Україну з РФ в'їхали 40 вантажівок з найманцями і зброєю, - РНБО
Вчора, 25 листопада, через пункт пропуску "Ізварине" з РФ в Україну в'їхали 40 вантажівок з найманцями і артилерійськими установками.

Вчора, 25 листопада, через пункт пропуску "Ізварине" з РФ в Україну в'їхали 40 вантажівок з найманцями і артилерійськими установками. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"25 листопада зафіксовано рух двох колон військової техніки з Росії в Луганському напрямку через пункт пропуску "Ізварине". Мова йде про 40 вантажівках у супроводі двох бронемашин і УАЗа. Більшість з них становили тентовані "Камази" - 7 автомобілів, які перевозили живу силу противника і більше 20-ти перевозили на причепі артилерійські установки", - заявив Лисенко.

Крім того, за його словами, через пункт пропуску "Довжанський" в напрямку р. Антрацит (Луганська обл.) пройшло близько 10-12 тентованих військових вантажівок, зміст яких поки невідомо.

Нагадаємо, раніше в РНБО повідомляли про в'їзд через пункт пропуску "Ізварине" у напрямку Луганська 5 колон техніки чисельністю близько 80 одиниць.