ua en ru

В районі Вуглегірська зафіксована перекидання партії бронетехніки бойовиків, - ІО

В районі Вуглегірська Донецької області зафіксована перекидання партії бронетехніки бойовиків. Про це у своєму Facebook повідомив керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"Найбільш складна ситуація в зоні конфлікту на Донбасі зберігається на Дебальцевському плацдармі. У район Єнакієве - Вуглегірськ російсько-терористичні війська продовжують перекидати підкріплення для своєї тактичної групи, що веде запеклі бої, як в самому Вуглегірську, так і південніше його. Відзначено проходження в даний район конвою постачання через Єнакієве (до 15 одиниць критого вантажного транспорту, у супроводі бронегрупи з 3 БМП-2). Також зафіксована перекидання через н. п. Червоний Промінь в даний район чергової партії бронетехніки противника (8 танків і 14 одиниць БМП і БТР)", - повідомив Тимчук.

Тимчук також зазначив, що дії тактичної групи терористів в районі Вуглегірська, підтримує артилерійська група (25 од. ствольної артилерії і 8 установок РСЗВ). Крім того, підтримку здійснюють артилерійські підрозділи бойовиків, що діють з околиць Макіївки і Єнакієве.

Нагадаємо, з РФ на Донбас протягом тижня посилено перекидаються боєприпаси.