ua en ru

В Луганській обл. бойовики ЛНР розігнали мітинг проти невиплати пенсій

У м. Брянка Луганської області 22 жовтня 2014 р. бойовики з нашивками ЛНР розігнали мітинг місцевих мешканців, що протестували проти невиплати пенсій.

У м. Брянка Луганської області 22 жовтня 2014 р. бойовики з нашивками ЛНР розігнали мітинг місцевих мешканців, що протестували проти невиплати пенсій. Про це повідомила прес-служба інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки та оборони (РНБО).

"Учора у м. Брянка Луганської області, яке тимчасово перебуває під контролем терористів, на площі біля виконкому місцеві мешканці провели мітинг, обурюючись чотиримісячною невиплатою пенсій. До мітингувальників під'їхали представники терористів. Бойовики з нашивками ЛНР відкрили вогонь у повітря і розігнали протестувальників", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час такого ж мітингу у м. Свердловську Луганської області бойовики відкрили по місцевим мешканцям вогонь на ураження. Троє місцевих жителів отримали поранення.

Нагадаємо, за інформацією голови Луганської обласної державної адміністрації (ЛОДА) Геннадя Москаля, під контролем ЛНР знаходяться Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Краснодон, Первомайськ, Ровеньки, Свердловськ, Стаханов.