ua en ru

У Києві створено координаційний центр для допомоги біженцям із Криму

У Києві створено міський координаційний центр із вирішення питань, пов'язаних із розміщенням та життєзабезпеченням мешканців Автономної Республіки Крим, які виявлять бажання прибути в столицю, у зв'язку з нестабільною ситуацією в регіоні

У Києві створено міський координаційний центр із вирішення питань, пов'язаних із розміщенням та життєзабезпеченням мешканців Автономної Республіки Крим, які виявлять бажання прибути в столицю, у зв'язку з нестабільною ситуацією в регіоні. Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Як повідомляється, основним завданням центру має стати координація дій структурних підрозділів КМДА, районних у м. Києві державних адміністрацій, комунальних підприємств, установ, організацій щодо.

"На разі вони отримали завдання розглянути можливість тимчасового розміщення та проживання кримчан у санаторіях, гуртожитках, житлових приміщеннях комунальної власності територіальної громади м. Києва та інших закладах", - йдеться у повідомленні.
Департамент охорони здоров'я КМДА має забезпечити надання медичної допомоги всім, хто цього потребуватиме, у медзакладах комунальної власності.

Очолив координаційний центр особисто голова КМДА Володимир Бондаренко. До його складу також увійшли перший заступник голови КМДА Богдан Дубас, заступники голови КМДА Михайло Костюк та Руслан Крамаренко, а також директори профільних департаментів та депутати Київської міської ради.

Телефонні дзвінки від киян та мешканців Автономної Республіки Крим щодо розміщення, тимчасового проживання, надання медичної та іншої допомоги в оперативному режимі прийматиме Контактний центр міста Києва за коротким номером 15-51 та номером 205-73-37 (з мобільного).

Розташовуватиметься Міський координаційний центр за адресою: м. Київ, проспект Комарова, 7. Тел.: (044) 408 39 74.