ua en ru

У Києві створять Інфоцентр для постраждалих в ході АТО, - КМДА

У Києві створять Інформаційний центр для постраждалих в ході проведення антитерористичної операції (АТО). Розпорядження про створення в столиці Інформаційного центру для осіб, які постраждали при виконанні обов'язків військової служби та членів їх сімей, а також сімей загиблих військовослужбовців та правоохоронців підписав київський міський голова Віталій Кличко, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Як зазначається, Інформаційний центр розмістять у приміщенні столичної мерії по вулиці Хрещатик, 36. Відповідні письмові звернення від потерпілих та представників їхніх родин прийматиме управління з питань звернень громадян, а телефонні - Контактний центр міста Києва. Юридичні консультації та роз'яснення можна буде отримати в Центрі правової допомоги киянам, які опинилися у складних життєвих обставинах.

За даними КМДА, центр працює як робочий орган Координаційної ради з питань підтримки киян, які беруть участь в АТО в східних областях України, і переміщених осіб з Донбасу.

Нагадаємо, в січні повідомлялося, що Київська міська рада в 2015 р. має намір виділити бійцям АТО на Донбасі від 1 до 5 млн грн допомоги на лікування, поховання та психологічну допомогу.