ua en ru

У Донецьку область із РФ вчора прибули 60 одиниць бронетехніки, - штаб

У Донецьку область з Росії вчора, 21 лютого, прибули 60 одиниць бронетехніки. Про це на брифінгу повідомив спікер АТО Андрій Лисенко.

"За даними розвідки, 21 лютого з території РФ на залізничну станцію Амвросіївка Донецької області прибув військовий ешелон з 60 одиниць бронетехніки (танки, бойові броньовані машини). Згодом сформовані колони військової техніки вирушили в напрямку н. п. Новоіванівка - Кумачове - Тельманове", - повідомив Лисенко.

Також через пункт пропуску "Ізварине" в напрямку Краснодон - Луганськ було зафіксовано пересування двох колон військової техніки ЗС РФ загальною кількістю 47 вантажних автомобілів з боєприпасами і майном, і однієї одиниці БМП.

"Крім цього, з території РФ в напрямку р. Новоазовськ зафіксовано пересування колони військової техніки ЗС РФ у складі 50 вантажних автомобілів з боєприпасами та майном", - додав Лисенко.

Нагадаємо, 20 лютого керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомив, що на Донбасі за добу зафіксовано 4 конвою з озброєнням, які прийшли з території РФ.