ua en ru

Українські військові зможуть продовжити службу поза межами Криму, - Константінов

Голова самопроголошеної Державної ради Криму Володимир Константінов заявляє, що військовослужбовцям Збройних сил України буде надана альтернатива: нести службу в Криму, принісши присягу Криму, або продовжити її поза межами Криму - у складі української армії.

Голова самопроголошеної Державної ради Криму Володимир Константінов заявляє, що військовослужбовцям Збройних сил України буде надана альтернатива: нести службу в Криму, принісши присягу Криму, або продовжити її поза межами Криму - у складі української армії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держради Криму.

"Ті, хто за своїми переконаннями не приймає кримської незалежності і залишається вірним українській державі, не будуть переслідуватися. Так, військовослужбовцям українських Збройних сил буде надана альтернатива: нести службу в Криму, принісши присягу Республіці, або продовжити її поза межами Криму - у складі української армії. Той же принцип буде застосовано до держслужбовців, працівників силових структур, до всіх, хто брав присягу на вірність Україні. Ніхто нікого насильно змушувати переприсягать не буде", - підкреслив спікер.

Нагадаємо, 17 березня Рада Криму проголосив створення незалежної Республіки Крим і тут же звернувся до Росії з проханням прийняти її до складу РФ.