ua en ru

Україна і представники ДНР і ЛНР вже обмінялися списками полонених, - Кучма

Представник української сторони у тристоронній контактній групі Україна-Росія-ОБСЄ з врегулювання конфлікту на Донбасі, екс-Президент України Леонід Кучма заявив, що сторони вже обмінялися списками полонених,

Представник української сторони у тристоронній контактній групі Україна-Росія-ОБСЄ з врегулювання конфлікту на Донбасі, екс-Президент України Леонід Кучма заявив, що сторони вже обмінялися списками полонених, передає "5 канал".

"Процес обміну починається негайно", - процитував телеканал слова Кучми.

У свою чергу представник Росії в тристоронній контактній групі, посол РФ в Україні Михайло Зурабов заявив, що кожна з сторін має більше тисячі заручників.

Нагадаємо, сьогодні в Мінську тристороння контактна група Україна-Росія-ОБСЄ підписала з лідерами так званих "Донецької народної республіки" та "Луганської народної республіки" протокол про припинення вогню з 18:00 5 вересня 2014 р.

Президент України Петро Порошенко вже наказав силам антитерористичної операції на Донбасі припинити бойові дії з 18:00 п'ятниці. Порошенко очікує, що обмін полоненими може початися вже в суботу, 6 вересня.