ua en ru

Тарута виключає втрату територій силами АТО в Донецькій області

Позафракційний народний депутат Сергій Тарута виключає втрату територій силами АТО в Донецькій області. Про це Тарута заявив в інтерв'ю РБК-Україна.

"Що стосується Донецької області, то територія залишається такою, якою була. Тут жодних змін не відбулося. Що стосується Луганської області, то я не можу об'єктивно відповісти на це питання", - зазначив екс-голова Донецької ОДА, відповідаючи на репліку нардепа, лідера Радикальної партії Олег Ляшка, який заявив, що після підписання мінських домовленостей територія, яку контролюють бойовики, збільшилася вдвічі.

При цьому на запитання про наявність ризику того, що в результаті дій бойовиків Україна втратить ще частину території Донбасу, Тарута запевнив, що такого ризику немає. "Я знаю ситуацію, я перебуваю в Маріуполі, і ми зробили там достатньо для захисту", - наголосив РБК-Україна позафракційний нардеп.

Нагадаємо, Сергій Тарута в інтерв'ю РБК-Україна заявив про наявність великого сумніву, що можна буде мирним шляхом вирішити конфлікт на Донбасі.