ua en ru

Сили АТО посоромили Росію за підсумками дебальцевської операції, - Порошенко

Сили АТО посоромили Росію за підсумками дебальцевської операції, - Порошенко Порошенко назвав успішною дебальцевскую операцію

Президент України Петро Порошенко вважає успішною операцію сил АТО в Дебальцеве Донецької області. Про це він заявив в аеропорту "Бориспіль" під час вильоту в зону АТО, повідомляє прес-служба глави держави.

"Цими діями була осоромленою Росія, яка ще вчора вимагала від українських військових скласти зброю, підняти білий прапор і здатися в полон. Українські військові з честю, як я і обіцяв, дали по зубах тим, хто намагався їх оточити, і вийшли з Дебальцеве за наказом верховного головнокомандуючого, який я віддав ще вчора, після того, як російські військові заборонили представникам ОБСЄ рухатися в Дебальцеве для того, щоб засвідчити нашу готовність почати відведення важкої техніки і продемонструвати відсутність оточення. Вони боялися, ми це продемонстрували і довели своєю операцією", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, вчора штаб АТО повідомив, що бойовики ДНР захопили частину Дебальцеве.

Як повідомив народний депутат, командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко сьогодні планово й організовано здійснюється відведення українських військ з району Дебальцеве Донецької області.

За словами Порошенка, з Дебальцевого сьогодні вже вийшло 80% сил АТО.

Сили АТО посоромили Росію за підсумками дебальцевської операції, - Порошенко

Сили АТО посоромили Росію за підсумками дебальцевської операції, - Порошенко

(Джерело фото: @StankoNastya)