ua en ru

Штаб АТО заявляє про активізацію бойовиків в районі донецького аеропорту та Дебальцевого

Штаб АТО заявляє про активізацію бойовиків в районі донецького аеропорту та Дебальцевого
В районі донецького аеропорту та Дебальцевого підвищилася активність бойовиків.

В районі донецького аеропорту та Дебальцевого підвищилася активність бойовиків. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

"В районі аеропорту "Донецьк" і сусідніх укріплених позицій сил АТО, спостерігалася підвищена активність незаконних збройних формувань. Поблизу населеного пункту Піски бандити зробили спробу атакувати опорний пункт одного з підрозділів", - йдеться в повідомленні.

У штабі наголосили, що атака була відбита та терористи з численними втратами відступили. Інформація про кількість втрат бойовиків уточнюється.

За даними штабу, на Дебальцевському напрямку бойовики ведуть вогонь, використовуючи як прикриття об'єкти промислової інфраструктури та житлові масиви населених пунктів. Зокрема, вогонь відкривався з боку шахт № 2, 7, 6, а також з території Єнакієвого, Горлівки, Чорнухіного.

Крім того, поблизу Маріуполя терористи чотири рази обстріляли позиції сил АТО.

Нагадаємо, вчора біля донецького аеропорту при спробі зачистити територію від вибухонебезпечних предметів, на фугасі підірвалися три українських військовослужбовців, один з них загинув.