ua en ru

Куніцин вирішив подати у відставку з посади постпреда Президента в Криму

Народний депутат України від фракції "Удар" Сергій Куніцин заявив, що подає у відставку з посади постійного представника Президента в Криму.

Народний депутат України від фракції "Удар" Сергій Куніцин (на фото) заявив, що подає у відставку з посади постійного представника Президента в Криму. Про це він заявив в ефірі програми "Шустер Live", передає прес-служба партії "Удар".

"Я говорив, що давайте вирішувати питання з виведенням військ. Але із-за цієї беззубості я прийняв рішення подати у відставку. Мені соромно за все це. Я готовий працювати і далі як депутат, афганець, але я не можу дивитися на цю ганьбу. Це вже просто крик душі. Так просто не можна", - заявив Куніцин.

Крім цього, нардеп розкритикував діяльність української влади щодо ситуації в Криму.

"Наші командири фактично знаходяться в полоні. Над ними знущаються і чинять свавілля. Для нас, як для влади, беззуба реакція на такі події - ганьба. Тільки сьогодні підписаний указ про виведення військ з Криму. Завтра там вже нікого буде виводити! Кожен день наших військових захоплюють в полон, а ми проводимо якісь наради, засідання. Це просто сором, що ми так поводимося і дозволяємо знущатися над нашими людьми", - підкреслив Куніцин.

Зазначимо, що Куніцин був призначений на посаду постійного представника Президента у Криму 27 лютого.

Нагадаємо, 24 березня виконувач обов'язків Президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав указ №339/2014 про виведення українських військ з АР Крим та Севастополя.

Як повідомлялося, у Криму залишається близько 15 тис. військовослужбовців, які не зрадили присязі України.