ua en ru

Через обстріл бойовиків жителі Станиці Луганської залишилися без води і світла, - голова ЛОДА

Через обстріл бойовиків жителі Станиці Луганської залишилися без води і світла, - голова ЛОДА
Через обстріл бойовиків жителі Станиці Луганської залишилися без води і світла.

Через обстріл бойовиків жителі Станиці Луганської залишилися без води і світла. Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

"В результаті обстрілу залишаються знеструмленими Станично-Луганський район і два населені пункти Попаснянського району. Відключено від газопостачання н. п. Трьохізбенка, Кряківка, Сокільники Новоайдарського району, а також н. п. Чорнухине Попаснянського району. Через відсутність струму без центрального тепло - і водопостачання залишилася Станиця Луганська", - сказав Москаль.

За його словами, відновити пошкоджену інфраструктуру поки неможливо, оскільки бойовики продовжують обстріли і категорично відмовляються допускати ремонтні бригади Обленерго та Облгази.

Крім цього, за даними Москаля, за минулу добу терористи так званої "Луганської народної республіки" 21 раз обстріляли підконтрольну Україні територію Луганської області з мінометів, артилерії і систем залпового вогню "Град". Під обстріл потрапили населені пункти Кримське, Сокільники, Трьохізбенка, Кряківка, Старий Айдар, Оріхове-Донецьке, Чорнухино, Гірниче, Нижня та Станиця Луганська.

Жертв серед цивільного населення, за даними Москаля, немає.

Нагадаємо, бойовики 29 жовтня відновили обстріл з мінометів, артилерії і великокаліберних кулеметів Станиці Луганської, районна державна адміністрація призупинила роботу.