ua en ru

Глава Мінкульту України назвав ганебними дії Кобзона

Глава Мінкульту України назвав ганебними дії Кобзона Джерело фото:kvedomosti.com
Глава Міністерства культури України Євген Нищук назвав ганебними дії російського співака Йосипа Кобзона, який незаконно перетнув кордон з Україною і виступив перед представниками самопроголошеної "Донецької народної республіки".

Глава Міністерства культури України Євген Нищук назвав ганебними дії російського співака Йосипа Кобзона, який незаконно перетнув кордон з Україною і виступив перед представниками самопроголошеної "Донецької народної республіки". Про це йдеться в заяві міністра, опублікованому на сайті Міністерства.

Він зазначив, що нещодавно урядом України був прийнятий перелік з 14-ти осіб, які за їх антиукраїнську позицію стали персонами нон грата, при цьому підкресливши, що список буде оголошено.

"Втім, заяви і дії деяких "художників" ми не можемо залишати без уваги. Так, своє справжнє ставлення показав днями Йосип Кобзон, виступивши з концертом на окупованому бойовиками Донбасі. Це - артист, що має українські відзнаки і навіть українські корені - народився на нашій землі. Його візит на українські території, окуповані проросійськими терористами, його відверта підтримка їх дій і заяви, з цим пов'язані - є абсолютно ганебним", - заявив Нищук.

Нагадаємо, вчора російський співак і депутат Держдуми РФ Йосип Кобзон прибув на територію Донецької області, контрольованої самопроголошеної "Донецької народної республіки".