ua en ru

Екс-глава "Укрспецекспорту" прогнозує випробування Україною озброєнь найближчими днями

Колишній генеральний директор державної компанії "Укрспецекспорт" Сергій Бондарчук прогнозує, що найближчими днями в Україні будуть проведені випробування озброєнь.

Колишній генеральний директор державної компанії "Укрспецекспорт" Сергій Бондарчук прогнозує, що найближчими днями в Україні будуть проведені випробування озброєнь. Про це він заявив на круглому столі "Невідкладні заходи для армії України на тлі агресії з боку Кремля" у Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Найближчими днями відбудуться певні пуски певних елементів озброєнь, які точно так само покажуть, що ми маємо потенціал захищатися. Я не хотів би заздалегідь про це говорити, думаю, що це буде точно так само цікаво і вам, представникам ЗМІ, це побачити... які можливості ми маємо", - заявив Бондарчук.

Він також запропонував організувати благодійний збір коштів на допомогу українській армії.

"Люди, які останні чотири роки висмоктували із країни все, що тільки можливо, майже всі фінанси, залишили країну майже банкрутом. Тому вважаю, що ми зараз повинні ініціювати збір коштів для того, щоб громадяни України могли в цей важкий момент підтримати Збройні сили і мати народну підтримку. Щоб деякі елементи закупити і поставити Збройним силам на даний момент", - зазначив екс-керівник "Укрспецекспорту".

Державна компанія "Укрспецекспорт" є уповноваженим посередником у здійсненні зовнішньоекономічної діяльності у сфері експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення.