ua en ru

Бойовики продовжують перевезення живої сили і озброєнь у напрямку Дебальцевого, - ІО

Бойовики продовжують перевезення живої сили і озброєнь у напрямку Дебальцевого. Про це у своєму Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Вкрай напруженою продовжує залишатися ситуація в районах н. п. Дебальцеве, Щастя-Станиця Луганська та Трьохізбенка-Кримське. Російсько-терористичні війська продовжують здійснювати перегрупування сил в даних районах, активно компенсуючи втрати, понесені на цих ділянках в попередніх боях. Основними маршрутами, за якими здійснюється перекидання противником живої сили і озброєнь у напрямку до Дебальцевого, є траса через Антарцит - Красний Луч; в район Щастя-Станиця Луганська та Трьохізбенка-Кримське - траса через Краснодон-Луганськ", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за даними Тимчука, протягом вихідних зазначалося проходження за даними маршрутами конвоїв постачання (всього близько 60 критих вантажівок і понад 50 одиниць бронетехніки).

За добу в район Дебальцевого бойовики перекинули близько 25 од. бронетехніки (15 танків і 10 одиниць ББМ), 2 батареї протитанкових гармат МТ-12 "Рапіра" (8 гармат), 4 установки РСЗВ.

Нагадаємо, в Донецьку 8 лютого стався вибух. За даними полку "Азов", вибухнув склад боєприпасів так званої "Донецької народної республіки".