ua en ru

Батальйонна тактична група РФ втратила чверть складу, - ІО

Батальйонна тактична група РФ втратила чверть складу, - ІО Джерело фото:минобороны.рф
Батальйонна тактична група Центрального військового округу Російської Федерації втратила чверть складу.

Батальйонна тактична група Центрального військового округу Російської Федерації втратила чверть складу. Про це у своєму Facebook повідомив керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"У зв'язку з втратами зведеної батальйонної тактичної групи (БТГ) Центрального військового округу РФ, сформованої зі складу двох мотострілкових бригад округу, дана БТГ відведена з передових позицій в районі Докучаєвська на доукомплектування та поповнення в другий ешелон в район Старобешеве-Кутейникове. Загальні втрати даної БТГ (безповоротні і санітарні) досягли чверті первинного облікового складу", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за даними Тимчука, в Торезі, Ровеньках, Сніжному, Красному Лучі терористи продовжують проводити "мобілізаційні заходи" в так звану "Армію Новоросії". Як зазначається, зазначені заходи проводяться озброєними бойовиками на ряді підприємств і шахт регіону в примусовому порядку. Загальна кількість мобілізованих таким чином місцевих жителів за останні дні склало в цілому менше 30 людей.

Нагадаємо, за даними Генерального штабу Збройних сил України, на території Донбасу проти України воюють 32,4 тис. російських військових і членів незаконних збройних формувань.