ua en ru

"Укргазбанк" з 16 квітня припиняє роботу своїх відділень у Криму

"Укргазбанк" з 16 квітня 2014 року припиняє роботу своїх відділень на території Криму

"Укргазбанк" з 16 квітня 2014 року припиняє роботу своїх відділень на території Криму. Про це заявив голова правління "Укргазбанку" Сергій Мамедов, передає телеканал БТБ.

"Після 17 квітня ми в Криму працювати не будемо. Було прийнято рішення, що ми закриваємо всі 11 відділень на півострові. П'ять з них перебували в орендованих приміщеннях, і вже не працюють. А решта шість, що знаходяться в наших власних приміщеннях будуть працювати в понеділок, 14 квітня. У вівторок, 15 квітня, буде працювати тільки одне відділення в Сімферополі, і з середи, 16 квітня, ми завершуємо всю роботу в Криму. Ми про це повідомили і Мінфін, як представника наших акціонерів, і НБУ. Заперечень з цього приводу не було отримано", - повідомив Мамедов.

У той же час він зазначив, що банк вважає неприпустимим розглядати будь-які умови, на яких можливе продовження його діяльності на півострові.

"Я хотів би додати, що для нас виконання своїх зобов'язань є пріоритетом, і тому всі наші клієнти можуть обслуговуватися на території України у всіх наших регіональних відділеннях. Тобто люди, які хочуть отримати назад свої депозити або погасити кредити, які вони отримали, все це можуть зробити", - додав Мамедов.